Μακαρονόπιτα Πίτες
Υλικά για τη συνταγή:
- Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο (6 φύλλα)
 - 1 Κιλό μακαρόνια χοντρά
 - 200 Γραμμ φέτα τριμμένη
 - 8 Αυγά χτυπημένα
 - 200 Γραμμ. Βούτυρο
 - Αλάτι
 
Εκτέλεση Συνταγής:
Βράζετε τα μακαρόνια, τα στραγγίζετε και μόλις κρυώσουν λίγο, προσθέτετε τα αυγά, τη φέτα και το Βούτυρο.
Ανακατεύετε καλά. Απλώνετε τα 3 φύλλα στο ταψί και πάνω τους Βάζετε τα μακαρόνια μετά σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα.
Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.
