Η εταιρία

Η Α&Σ ΧΑΒΕΛΑΣ ΟΕ είναι μια από τις νεότερες εταιρίες παραγωγής ζύμης και έχει την έδρα της στην περιοχή της Ηπείρου.

Στην Ήπειρο ανήκουν και τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, ξακουστά για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τις παραδοσιακές πίτες. Από εκεί ξεκίνησε και πήρε τις βάσεις της η εταιρία.

Η οικογένεια Χαβέλας για πολλά χρόνια διατηρούσε παραδοσιακή ταβέρνα στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο Μονοδένδρι. Στην ταβέρνα αυτή η μαμά Αμαλία παρασκεύασε και έψησε εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες ταψιά με παραδοσιακές πίτες και έδωσε την ιδέα στα παιδιά της να επεκτείνουν την επιχείρηση. Έτσι δημιουργήθηκε το Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο.

Πρώτα ξεκίνησε η εταιρία σε ένα μικρό εργαστήριο διανέμοντας στη περιοχή της Ηπείρου και μετά η μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές και η εμπειρία που είχε πλέον αποκτηθεί, δημιούργησαν μία νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής ζύμης. Συνδυάζοντας τεχνολογία και παράδοση, η εταιρία είναι πλέον ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ελληνικής και ξένης αγοράς.

Έτσι αφοσιωμένη στο στόχο της, προσφέρει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό και καταφέρνει να είναι πάντα αντάξια της εμπιστοσύνης του. Τα Ζαγορίσια προϊόντα είναι φτιαγμένα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ελέγχονται αυστηρά πριν την διαδικασία παραγωγής ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.

Στην εταιρία μας οι άνθρωποι που εργάζονται είναι μία δεμένη ομάδα που αγαπάει την δουλειά της και αφοσιώνεται σε αυτή, με μόνο μέλημά της την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

 

Βραβεία & Διακρίσεις:

SAVEUR

To χωριάτικο φύλλο μας δοκιμάστηκε από το αμερικάνικο περιοδικό SAVEUR τον Ιούλιο του 2010 και διακρίθηκε ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές.

Συγκεκριμένα το περιοδικό έκανε πραγματική δοκιμή ανάμεσα σε πολλά ελληνικά φύλλα για πίτες και το Ζαγορίσιο Φύλλο Χαβέλας αναδείχτηκε η καλύτερη επιλογή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο τους, το Ζαγορίσιο Φύλλο είναι το καλύτερο!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκριτικό του περιοδικού SAVEUR ανάμεσα σε πολλά φύλλα κάνοντας κλικ εδώ.

Ενημερωθείτε για τις Παραδοσιακές Ζαγορίσιες Πίτες Χαβέλας Παραδοσιακή Ζαγορίσια Πίτα Χαβέλας